Netwerk Maatschappelijke Waarde


Het is onze passie om bedrijven en instellingen in staat te stellen een focus op maatschappelijke waarde te realiseren, zodat ze optimaal kunnen functioneren.

De deelnemers in ons Netwerk Maatschappelijke Waarde zijn zeer ervaren en kunnen bijdragen aan alle facetten van de gewenste transitie. Neem contact op: info@maatschappelijkewaarde.nl


InitiatiefnemerMartin Wiersma

EXPHO - Expertisecentrum Hoger Onderwijs 

Initiatief en beheer maatschappelijkewaarde.nl
Verzorgt inspirerende presentaties en dialogenPartners


Robert Tjoe Nij 

Bewegingveroorzakers
De training ‘de sprong van Inhoud naar Leiderschap’ is iets voor jou als je een hands-on training zoekt waarbij jouw leervragen centraal staan. 
Matthijs Bobeldijk 

New Business Lab 
Transitie facilitator. 
Mijn missie bestaat uit twee onderdelen: 1) Het helpen versnellen van de transitie naar de betekeniseconomie. Dat is een economie waar geld verdienen, de planeet én het welzijn van mens en dier hand in hand gaan. 2) Het helpen vormgeven van het (beroeps)onderwijs van de toekomst.
Erwin van Rooijen

Tienorganisatieadvies

Onderzoek en advies, dagvoorzitter
Péronne Ewijk

Leven vanuit de bron

Mensen van alle leeftijden voelen de drive tot verandering. De vraag is, vinden zij elkaar? Alleen voorbij rol, leeftijd en achtergrond kunnen we werken aan nieuwe waarden. Die verbinding maakt ons allemaal leiders voor de toekomst.Wil je meedoen? Meld je aan! (info@maatschappelijkewaarde.nl)