Netwerk Maatschappelijke Waarde

Het is onze passie om bedrijven en instellingen in staat te stellen een focus op maatschappelijke waarde te realiseren, zodat ze optimaal kunnen functioneren.

De deelnemers in ons Netwerk Maatschappelijke Waarde zijn zeer ervaren en kunnen bijdragen aan alle facetten van de gewenste transitie. 

Neem contact op!
Initiatiefnemer

Martin Wiersma

EXPHO - Expertisecentrum Hoger Onderwijs 

Initiatief en beheer maatschappelijkewaarde.nl
Verzorgt inspirerende presentaties en dialogen

 Partners

Robert Tjoe Nij 

Bewegingveroorzakers
De training ‘de sprong van Inhoud naar Leiderschap’ is iets voor jou als je een hands-on training zoekt waarbij jouw leervragen centraal staan. 

Yves Pilet 

Zuiderblauw 
CEO en oprichter Zuiderblauw.
Zuiderblauw ondersteunt organisaties om toekomstgericht werkgeverschap toe te passen door hen niet alleen economisch, maar ook maatschappelijk hun rol te laten vervullen.

Yvon Prince

Leiderschapsadviseur


Erwin van Rooijen

Tienorganisatieadvies

Onderzoek en advies, dagvoorzitter

Péronne Ewijk

Leven vanuit de bron

Mensen van alle leeftijden voelen de drive tot verandering. De vraag is, vinden zij elkaar? Alleen voorbij rol, leeftijd en achtergrond kunnen we werken aan nieuwe waarden. Die verbinding maakt ons allemaal leiders voor de toekomst.

Jan Snijders 

Avans / zzp

Ontwerp en inrichting van innovatief onderwijs in samenwerking met externe partners 
(zie bv de 
Avans Innovative Studio)


Wilt u inspiratie opdoen voor deze route: het Museon biedt een interessante  tentoonstelling over de SDG's. Rondleidingen zijn mogelijk, waarbij we ook in samenwerking een  presentatie en dialoog over het invoeren van Maatschappelijke Waarde kunnen verzorgen.Wil je meedoen? Meld je aan!