Netwerk Maatschappelijke Waarde

Het is onze passie om bedrijven en instellingen in staat te stellen een focus op maatschappelijke waarde te realiseren, zodat ze optimaal kunnen functioneren.

De deelnemers in ons Netwerk Maatschappelijke Waarde zijn zeer ervaren en kunnen bijdragen aan alle facetten van de gewenste transitie. 

Neem contact op!
Initiatiefnemers


Ondernemenderwijs begeleidt (hoger) onderwijsinstellingen naar een structurele focus op maatschappelijke waarde, is initiatiefnemer van 
'De Waardevolle Hogeschool'.

Martin Wiersma

EXPHO - Expertisecentrum Hoger Onderwijs 

Ondernemenderwijs

Initiatief en beheer maatschappelijkewaarde.nl 


Robert Tjoe Nij 

Facilitating Company 

Ondernemenderwijs

 


Zuiderblauw ondersteunt organisaties om toekomstgericht werkgeverschap toe te passen door hen niet alleen economisch, maar ook maatschappelijk hun rol te laten vervullen.

Yves Pilet 

Zuiderblauw

CEO en oprichter Zuiderblauw.Yvon Prince

Zuiderblauw

LeiderschapsadviseurPartners

Erwin van Rooijen

Tienorganisatieadvies

Onderzoek en advies, dagvoorzitter

Péronne Ewijk

Leven vanuit de bron

Mensen van alle leeftijden voelen de drive tot verandering. De vraag is, vinden zij elkaar? Alleen voorbij rol, leeftijd en achtergrond kunnen we werken aan nieuwe waarden. Die verbinding maakt ons allemaal leiders voor de toekomst.

Jan Snijders 

Avans / zzp

Ontwerp en inrichting van innovatief onderwijs in samenwerking met externe partners 
(zie bv de 
Avans Innovative Studio)Wilt u inspiratie opdoen voor deze route: het Museon biedt een interessante  tentoonstelling over de SDG's. Rondleidingen zijn mogelijk, waarbij ook een presentatie en dialoog verzorgd kan worden.Wil je meedoen? Meld je aan!